Čokoláda bez cukru

Čokoláda bez cukru

Tabuľkové čokolády bez cukru sladené glykozidom stéviolu (extrakt stévie) a malým množstvom maltitolu sú vhodné pre diabetikov a pre ľudí, ktorý si strážia konzumáciu cukrov. Obsah maltitolu v čokoláde je na úrovni pod 10%, čo je veľmi dobré z pohľadu laxatívnych účinkov tohto sladidla. Čokoláda obsahuje vlákninu inulín, čo je čisto prírodný uhľohydrát, ktorý sa získava extrahovaním z koreňa čakanky. Pre človeka sú oligosacharidy obsiahnuté v inulíne nestráviteľné, avšak pre črevné kultúry predstavujú životne dôležitý zdroj energie.

3 Položky

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať