Príprava tekutej čokolády

Čokoláda v kapsulách na prípravu kvalitnej tekutej čokolády. Oceníte ľahkú a rýchlu prípravu bez potreby zarábania väčšieho množstva. Vybrať si môžete z pestrej palety štandardných čokolád a z čokolád z rôznych kútov sveta.

Príprava tekutej čokolády

Tekutá krémová čokoláda

V pohári zohrejeme 50ml šľahačkovej smotany na 80°C, vložíme čokoládu na paličke, a na záver energicky na hladko vymiešame.

Napenený čokoládový nápoj

V pohári zohrejeme 50ml šľahačkovej smotany na 80°C, vložíme čokoládu na paličke, a na záver energicky na hladko vymiešame. Do pripravenej čokolády prilejeme 100ml rozohriateho mlieka, premiešame a na záver napeníme.

priprava1 priprava2 priprava3 priprava4

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Naše podmienky ochrany osobných údajov.